Oszd meg a barátaiddal is!

Rólunk

 

A Két Világ Közt blogot 2013-ban kezdtük el írni, egy évvel azután, hogy Glasgow-ba költöztünk. Sokszor éreztük úgy, hogy két világ közé szorultunk, hiszen a magyar és a skót kultúra sok mindenben különbözik egymástól. Miután egyre többet tudtunk meg, megjött az ihlet az írásra: úgy éreztük, másokkal is meg kell osztanunk tapasztalatainkat.

Eleinte sokan kerestek fel minket kérdéseikkel, a kiutazással járó ügyintézéssel kapcsolatban, ezért a legjobb tudásunk szerint összeszedtük a legfontosabb teendőket. Nekünk sokat segített volna ez akkoriban. Viszont azóta már sok más témával is bővült a blog, hiszen nagyon szeretünk utazgatni, új helyeket felfedezni és kreatív ötleteket kipróbálni.

Egészen 2017 januárjáig a Google blogger működtette az oldalunkat, de egy idő után már többet szerettünk volna kihozni belőle. Így hát arra a döntésre jutottunk, hogy átköltöztetjük a legjobb bejegyzéseinket erre a WordPress oldalra, hogy megújult külsővel, logóval, és még sok más fejlesztéssel térjünk vissza.

A célunk az, hogy tapasztalataink segítsenek másoknak is, legyen szó bármiről, ami Skóciához, nyaraláshoz, utazáshoz, illetve kreatívkodáshoz köthető.

Lépj ki az unalmas hétköznapok forgatagából, és repülj velünk Két Világ Közt!